måndag 11 november 2013

Baby sitting, meetings and progression

Först och främst- Kallt. Det är kallt. Jag tänkte att eftersom jag är från Sverige och dessutom tjänat som missionär i Sverige under delar av vintern så skulle jag inte tycka att det var kallt i England. FEL. Det är sjukt kallt! haha, fast det har mest varit för att det har blåst en massa denna veckan. Och tack och lov så har vi en hel del appointments med folk så vi har inte allt för långa perioder som vi behöver vara ute i kylan. Det bästa är ju dessutom att det kommer bli ännu kallare. Underbart. 

Aja.

Så den här veckan har vi jobbat på hårt och det har gått sa otroligt fort! Tänkte att jag kan skriva lite om vad vi gjorde under dagarna så att ni får ett humm om vad som hänt här borta i Newcastle Upon Tyne.

Måndag
Zone P-day! Vi hade en halloween fest i kyrkan då hela zonen kom och klädde ut sig till något. Våra zonledare, Elder McAllister och Elder Gutierrez kom som Gandalf och Frodo. Vilket var kul då Elder Gutierrez som skulle föreställa Frodo är riktigt lång. Elder Richards och Elder Harris kom som Aladin och Jasmin. haha. Jag och sister Sorge var ganska lama men vi kunde inte komma på något bättre. Så eftersom hon går på BYU så har hon en hel del BYU kläder och jag har en tröja från när jag var och hälsade på Johanna där. Så vi gick som "the typical BYU kid". Ja, det var lika tråkigt som det låter men vi hade ganska kul ändå. Tydligen så får man inte ha skägg på campus när man gör prov men man får ha mustash så vi köpte mustasher bara för att vi tyckte att det skulle vara roligare. (Påminde mig om nyår Danielle! haha)

Det var kul i alla fall! Vi körde olika lekar och kollade sen på Hotel Transylvania. 

Sen hade vi en lektion med Jessia (12) James (10), Maggie (8), Georgina (6). Deras pappa har varit mindre aktiv i många många år och deras mamma är inte medlem. Men vi åker dit varje måndag och undervisar barnen. Pappan är väldigt positiv mot att de lär sig om allt och att de kommer till kyrkan för han känner att det kommer hjälpa dem bli bättre människor.

Tisdag
Hade zone training meeting. Så bra! Anden var så stark och vi fokuserade på att bära vittnesbörd. Det är så otroligt egentligen hur, bara genom att dela med oss av vad vi tror på och vad vi har sett och upplevt i våra liv, att de kan känna det också. Hade också en intervju med President Pilkington, nothing fancy men det var trevligt för han säger bara en massa bra saker om en och så går man därifrån med en boost.
ÅH och hade en GRYM lektion med David! Jehovas Vittnes David. För första gången så uttryckte han att han kände Anden. Hans bön var så bra. Vi bara pratade om hur fysiska bevis inte kommer att bevisa det har för honom. Det kommer allt komma igenom hur han känner och de svar som han får från Gud.

Onsdag
Var pa exchange med Sister Wu. Hon är så skön haha! Gjorde en hel del finding och undervisa Shadow som nyligen döpts. Hon är så mysig!

Torsdag
Hade ännu en grym lektion med David då vi fick reda på mer om hans åsikt och vy. På kvällen var vi alla hemma hos det nya missionarsparet- The Marsh's och lärde känna dem. 

..... och nu hinner jag inte skriva mer. Anyways. BRA vecka!

Älskar er alla
/Sister Strömberg