onsdag 16 april 2014

Awake, awake, put on thy strength

Hektisk ? Hektik? Hectic? blaaaah, jag kan inte komma pa ordet = Very busy week this week!

Vi har precis undervisat en kvinna, Linda, som vi traffade i lordags da vi var ute och knackade. Vi letade efter en man som var en mindre aktiv medlem och fragade folk om de visste nagot om vart han flyttat och sa vidare. Ingen visste men vi hade flera bra konversationer och traffade Linda. Hon ar kristen, inte riktigt aktiv i sin kyrka men anda stark i sin tro. Hon ar jattetrevlig, medelalders och tar hand om sin sjuka mor. Sa att hon ville komma till kyrkan och se. Tydligen sa har hon hort nar vi har sjungt pa sondagar nar hon varit och handlat i stan. Fordelarna med att ha sin kyrklokal ovanfor affarer. haha. 

Vi har bara traffats med en massa manniskor. Mindre aktiva, undersokare och sen ocksa akt ut till olika omraden for att gora finding dar. Manniskor ar sa otroligt trevliga och harliga. Massa bra konversationer. I lordags akte vi ut till Maltby vilket ar ungefar en 45 minuter bussresa. Sa vi var dar nagra timmar och kom hem med SIX potentials. Sex olika personer som sa att de villa hora mer och prata med oss igen. Sa denna kommande vecka ska vi aka tillbaka dit och forhoppningsvis se om de vill lara sig mer och forhoppningsvis hjalpa dem starka sin forstaelse och tro.

W. var golden referral fran forra veckan kom till kyrkan i sondags och alskade det. Hon kommer dock tyvarr behova flytta nasta vecka da en ex-boyfriend kommer ut ur fangelset. Long story. Men hon ar fantastisk! 

Jag har lart mig sa mycket den har veckan. Medlemmarna har fantastiska! De kan inte komma ut och undervisa med oss sarskilt ofta for det ar inte manga som ar unga nog eller som har bil men de hjalper oss sa mycket pa andra satt. De ar som en familj. I absolutely love them!!

Ta hand om er!