onsdag 16 april 2014

Myror och pakistansk mat‏

Fantastisk vecka! Kan knappt komma ihag vad vi har gjort men det var en bra vecka! 

Var pa exchange i Huddersfield med Sister Sorge vilket var kul! Kom ihag forvanansvart mycket fran staden och omradet trots att det var ett HELT AR SEN. Det var underbart att traffa Sister Sorge igen och arbeta med henne! Vi pratade med sa manga fantastiska manniskor och larde oss mycket. Ett av de harligaste miraklena vi hade var pa torsdag kvallen. Som missionarer har vi ju som regel att vara hemma klockan nio. Sa nar vi var pa vag hem och var utanfor deras lagenhet var klockan 20.50. tio minuter kvar att arbeta. Det regnade lite sa vi var val inte allt for sugna men ar det nagot som jag vet sa ar det att obedience brings blessings. Sa vi gick ut igen. Det var morkt och deras omrade ar ett villa omrade sa det var inga manniskor ute. Men vi holl en bon om att vi skulle bli ledda till nagon. Sa vi gick runt, sag en man langt nere pa en mork gata, en gata som vi inte hade tankt ga pa men han var den enda personen ute sa vi gick dit. Han vek dock in mot sitt hus men vi fortsatte ner gatan och sen till en annan gata som var mer upplyst. Dar traffar vi Atif. En harlig kille i tjugoarsaldern som var intresserad i att lara sig mer och vi hade en lang konversation med honom. Det var bara sa harligt och vi larde oss hur viktigt det ar att gora allt vi kan for att traffa de manniskor som Herren har forberett at oss.

Pa tal om titeln till emailet- Huddersfield lagenheten har myror. haha, inte sa trevligt. och Vi traffade en familj fran Pakistan och de bjod oss in pa middag i lordags. Helt fantastisk mat. fantastisk familj! De ar muslimer men sa otroligt harliga och karleksfulla. Kande mig full av tacksamhet.

Har en harlig kansla inom mig. Hade stavskonferens igar som var helt underbart. Anden var sa stark och jag alskade varje minut av det. Alskar det har arbetet!

Looooooove,
sister Stromberg